OPDRACHT

Zaterdag 5 mei waren de nieuwe veilinghallen in Margraten omgetoverd tot een concerthal met een podium van 20 bij 20 meter waarop 230 muzikanten plaats hadden genomen. Er werden 2 tribunes geplaatst en verder was er een binnenplaats met staantafels waar ongeveer 2500 bezoekers konden drinken, dansen en zingen. Om het geheel goed te kunnen volgen was er gezorgd voor 2 grote videoschermen van 4 bij 3 meter.

Harmonie Concordia uit Margraten vierde haar 150 jarig bestaan met een grootse muzikale feestavond met medewerking van vele artiesten en musici . Speciaal voor dit evenement was er een Promskoor samengesteld uit koren uit de regio. Maar ook publiekstrekkers als Jan Vayne , Margriet Eshuijs samen met gitarist Maarten Peters, Popgroep No Tuxedo , Yvo van der Bijl (tenor) en Fenna Ograjensek (sopraan) verleenden hun muzikale medewerking.

MCM Video uit Den Bosch was verantwoordelijk voor de technische realisatie van beeld en zaalgeluid. Voor de beeldregistratie werden 3 EFP camera’s ingezet , 2 dome-camera’s en 1 onbemand.