Video

Veel van wat er geproduceerd wordt door Frame Video & Communicatie gaat uiteindelijk als videoproductie de wijde wereld in.  Maar voor het zover is gaat er een proces aan vooraf van research, synopsis, scenario, opnamen en montage. Allemaal fases waarin in nauw overleg met de opdrachtgever de productie haar gestalte krijgt.

En soms is het uiteindelijke resultaat alleen voor internet bedoeld of alleen als hoorspel te beluisteren. Wat het uiteindelijke doel ook is, Frame Video & Communicatie zet zich voor 100% in om uw productie te laten slagen voor elk type medium dat u kiest.

Zie WERK

Communicatie

Communicatie is de kurk waarop alles drijft is niet voor niets een gevleugelde uitspraak. Frame Video & Communicatie hecht daar groot belang aan en probeert dat ook in alle opzichten waar te maken. In het belang van de opdrachtgever, van het productieproces en van alle betrokkenen.

Want de totstandkoming van een videoproductie is vaak een proces dat over vele schijven gaat. Bij de opdrachtgever zijn er vaak meerdere managementlagen bij betrokken, soms houdt het reclamebureau een extra vinger aan de pols en zijn er aan de opnamekant ook vele disciplines die hun bijdrage leveren. Deze samenwerking kan alleen effectief functioneren als de onderlinge communicatie goed verloopt en iedereen weet wat er te doen staat.

Frame Video & Communicatie streeft naar de grootst mogelijke openheid en duidelijkheid. Heldere concepten, afspraken en voorwaarden.